Natuurlijk gezond

Visie

Het bezit van een goed gebit is belangrijk voor ieder mens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat iedereen ook een mooi en sterk gebit heeft. Factoren als natuurlijke aanleg, preventieve verzorging, onderhoud, eet- en drinkgewoontes en leeftijd hebben daar onder meer een rol in.

Bij het team van Tandheelkunde Waanders staan uw gebitsconditie en uw persoonlijke wensen centraal. U voert uw eigen regie over uw gebit. Wij adviseren u, geven u de behandelingen waarvoor u kiest en begeleiden u daarbij. Onze tandheelkunde is gebaseerd op oprechte interesse, openheid, respect en de beste tandheelkundige zorg die u zich kunt wensen.

Goede zorg voor een gezond gebit zit in onze natuur. Daarbij behandelen we u zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. U kunt vertrouwen op hoogwaardige tandheelkundige kennis en vaardigheden. Ondergebracht in een moderne, complete en aangename praktijk met up-to-date voorzieningen. Alle tandheelkundige zorg onder één dak. Verzorgd door een team van gepassioneerde, ervaren en uitstekend opgeleide professionals.