Natuurlijk gezond

Algemene tandheelkunde

Een gezond gebit is een gouden bezit. U heeft geen pijn en u kunt zorgeloos een volle glimlach laten zien. Met algemene tandheelkunde worden niet alleen de disciplines bedoeld om uw gebit te herstellen, maar doelen we ook op de zorg voor preventie en onderhoud. Voorkomen is immers beter dan genezen.

We voeren controles uit, adviseren en voeren behandelingen uit om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen en waar nodig te herstellen en u te helpen uw gebit in goede staat te houden.

U bent bij ons welkom om alle tandheelkundige behandelingen uit te laten voeren, van een eenvoudige controle tot de meest uitgebreide en geavanceerde behandelingen. Doordat we alle disciplines in eigen huis hebben, is het nauwelijks meer nodig u door te verwijzen naar een kaakchirurg of orthodontist. U kent ons, wij kennen u, uw persoonlijke wensen en uw gebitshistorie. Dat is de beste basis voor gezonde resultaten.

Voor algemene informatie over verschillende onderwerpen verwijzen wij u graag naar de folders van het Ivoren Kruis, die u kunt vinden onder het kopje “Downloads” onder aan de pagina’s van deze site.