Natuurlijk gezond

Contact

Het telefoonnummer voor alle locaties (Lichtenvoorde, Varsseveld, Eibergen en Zelhem) is 0544-820 210:

De receptie is maandag t/m donderdag ’s ochtends telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 12:30 uur en ’s middags van 13:30 tot 17:00 uur of via balie@tandartswaanders.nl.

Op vrijdag is de receptie van 08:00 tot 12:00 uur of via balie@tandartswaanders.nl te bereiken.

De administratie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur of via post@tandartswaanders.nl.

Voor zorgverleners zijn we ter bereiken via Zorgmail: tandheelkundewaanders@zorgmail.nl

De spoedgevallendienst op locatie Lichtenvoorde.
Voor spoedgevallen in avond, nacht en weekend kunt u het praktijk nummer bellen: 0544-820 210. U krijgt dan het nummer van de spoeddienst te horen. 
Alleen wanneer er sprake is van een spoedgeval kunt u contact opnemen met de deze dienst. Deze spoedgevallendienst doen wij gezamenlijk met Verhagen Mondzorg. Alleen wanneer u bij ons of bij Verhagen Mondzorg als patiënt bent ingeschreven, kunt u gebruik maken van onze spoedgevallendienst. Bent u elders patiënt, dan dient contact op te nemen met de spoedgevallendienst, waar uw tandarts bij is aangesloten.

Wat verstaan we onder een spoedgeval?
er is sprake van een nabloeding, een ongeval, acute ontsteking of een acute heftige pijn.

Alleen in bovenstaande gevallen kunt u contact opnemen met de tandartsendienst.

Wat moet u meenemen wanneer u de tandartsendienst bezoekt?

– geldig ID bewijs
– verzekeringspapieren

– u ontvangt een verslag van de dienstdoende tandarts; indien u patiënt bij Verhagen Mondzorg, ontvangt u een verslag van de behandeling.

– u ontvangt op een later moment de nota via Infomedics

Contactformulier:

Met onderstaand formulier  kunt u een vraag aan ons richten en/of een van onze eigen informatiefolders opvragen. Voor algemene folders van het Ivoren Kruis verwijzen we u naar de “Downloads” onderaan elke pagina van deze site.

Inschrijven:

U kunt uw adresgegevens hier invullen. Wij zullen u vervolgens de inschrijfformulieren toezenden. Wanneer wij deze ingevuld van u retour krijgen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken. Na verwerking van uw gegevens nemen wij contact met u op voor het maken van de eerste afspraak. Wilt u svp in het blokje “opmerkingen” melden over hoeveel nieuwe aanmeldingen het gaat? Dan kunnen wij u het juiste aantal formulieren toesturen.

  • Wilt u informatie folders aanvragen of wilt u zich in laten schrijven, dan svp uw adres en woonplaats invullen
  • Indien client graag geboorte datum aangeven
  • * Zijn verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.